Charcuterieschotel voor bij raclette van bij CRU.
  1. Schwarzwälder Schinken
    Traditioneel sterk gerookte ham uit het Zwarte Woud. Gerijpt met behulp van de koele berglucht uit het Zwarte Woud en gerookt met dennenhout. De ham heeft een lekkere zoete toets.
     
  2. Cecina de Vacuno Domecq
    Het Spaanse huis Domecq selecteert de beste runderen voor hun gelimiteerde productie van charcuterie. Cecina is een stuk van de achterbil die wordt gezouten. Daarna laten ze die rijpen om dan koud te roken. Lekker bij de apero en bij raclette.
     
  3. Coppa d’Oggiono
    Marco d’Oggiono masseert zijn verse coppa’s heel zacht met het natuurlijk zout uit Puglia.
    Het vlees is in een natuurlijke darm gewikkeld, met koorden opgebonden en heeft vervolgens minstens zestig dagen gerijpt.
     
  4. Pancetta d’Oggiono
    Pancetta is de varkensbuik die natuurlijk wordt gezouten met zout uit Puglia, zacht gekruid en traag gerijpt in de Alpen van Lombardië. Zeer zachte smaak.

Voeg Charcuterie schotel raclette toe aan favorieten
Charcuterie schotel raclette
Charcuterie schotel raclette 110 gr 820/persoon € 74,55 / kg
Te bestellen per persoon (vanaf 2 personen)
Charcuterie schotel raclette