Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gemaakt met gerezen bladerdeeg van l'Ecopain d'Ignace.
Na het afbakken ingestreken met een laagje suikerwater.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator: E466), suiker, gist (aardappelzetmeel), zout), eigeel, suikerwater (rietsuiker, water)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
lactose
tarwe
eieren
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator: E466), suiker, gist (aardappelzetmeel), zout), eigeel, suikerwater (rietsuiker, water)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.