Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Krokant bladerdeeg met huisbereide crème patissière,
dagelijks vers bereid met eieren, verse melk en vanillemerg uit Madagaskar.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: crème pâtissière (melk, ei, rietsuiker, maïszetmeel, Bourb. vanillestok), croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator E466) suiker, gist (aardappelzetmee), zout), bloemsuiker (suiker, maïszetmeel)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
lactose
tarwe
eieren
Ingrediënten: crème pâtissière (melk, ei, rietsuiker, maïszetmeel, Bourb. vanillestok), croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator E466) suiker, gist (aardappelzetmee), zout), bloemsuiker (suiker, maïszetmeel)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.