Home
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt |
|---|---|
| maandag |
|
| Wapenstilstand |
|
| woensdag |
|
| donderdag |
|
| vrijdag |
|
| zaterdag |
|
| zondag |
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
Gerezen bladerdeeg met rozijnen en onze huisgemaakte crème patissière.
| Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
| CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
| CRU Gent | Alle dagen | |||
| CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
| CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator: E466) suiker, gist (aardappelzetmeel), zout), Crème pâtissière (melk, ei, rietsuiker, maïszetmeel, Bourb. vanillestok), rozijnen, rietsuiker, eigeel
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
gluten (tarwe)
lactose
tarwe
eieren
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator: E466) suiker, gist (aardappelzetmeel), zout), Crème pâtissière (melk, ei, rietsuiker, maïszetmeel, Bourb. vanillestok), rozijnen, rietsuiker, eigeel
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.