Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Zachte en subtiele amandelsmaak.
Krokante koek van gerezen bladerdeeg van onze partner L'Ecopain d'Ignace.
Gevuld met huisgemaakte frangipane en overstrooid met geschaafde amandelen.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | wo,do,vr,za,zo |
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator: E466) suiker, gist (aardappelzetmeel), zout), frangipanebeslag (amandelen, melkerijboter, rietsuiker, crème pâtissière (melk, ei, maïszetmeel, Bourb. vanillestok), tarwebloem) ), geschaafde amandelen, eigeel
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
noten
amandelen
gluten (tarwe)
lactose
tarwe
eieren
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator: E466) suiker, gist (aardappelzetmeel), zout), frangipanebeslag (amandelen, melkerijboter, rietsuiker, crème pâtissière (melk, ei, maïszetmeel, Bourb. vanillestok), tarwebloem) ), geschaafde amandelen, eigeel
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.