Home
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt |
|---|---|
| maandag |
|
| Wapenstilstand |
|
| woensdag |
|
| donderdag |
|
| vrijdag |
|
| zaterdag |
|
| zondag |
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
| Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
|---|---|---|
| maandag |
|
|
| Wapenstilstand |
|
|
| woensdag |
|
|
| donderdag |
|
|
| vrijdag |
|
|
| zaterdag |
|
|
| zondag |
|
|
Zachte en subtiele amandelsmaak.
Krokante koek van gerezen bladerdeeg van onze partner L'Ecopain d'Ignace.
Gevuld met huisgemaakte frangipane en overstrooid met geschaafde amandelen.
| Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
| CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
| CRU Gent | Alle dagen | |||
| CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
| CRU Overijse | wo,do,vr,za,zo |
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator: E466) suiker, gist (aardappelzetmeel), zout), frangipanebeslag (amandelen, melkerijboter, rietsuiker, crème pâtissière (melk, ei, maïszetmeel, Bourb. vanillestok), tarwebloem) ), geschaafde amandelen, eigeel
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
noten
amandelen
gluten (tarwe)
lactose
tarwe
eieren
Ingrediënten: croissantdeeg (tarwebloem, karneboter, water, karnemelk (melk, stabilisator: E466) suiker, gist (aardappelzetmeel), zout), frangipanebeslag (amandelen, melkerijboter, rietsuiker, crème pâtissière (melk, ei, maïszetmeel, Bourb. vanillestok), tarwebloem) ), geschaafde amandelen, eigeel
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.