Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Op traditionele wijze geproduceerd door Casa Madaio uit Salerno, Italië.
Net zoals burratina gemaakt van koemelk.
Kleine stukjes wrongel worden tot sliertjes getrokken en vermengd met room.
Stracciatella is italiaans voor versnipperd.
Lekke, zacht en romig
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten : UHT room (60%), gepasteuriseerde koemelk, zout, microbieel stremsel, melkzuurbacteriën, zuurteregelaar: melkzuur
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
melk
4°C
Ingrediënten : UHT room (60%), gepasteuriseerde koemelk, zout, microbieel stremsel, melkzuurbacteriën, zuurteregelaar: melkzuur
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
4°C