Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Sparus aurata
500 g vis in een korst van 500 g natuurlijk grof zeezout.
De zoutkorst bouwt een zeer intieme oven rond de vis.
Licht zilte, zeer verfijnde smaaktoets.
Makkelijk te bereiden in de oven.
Zorgt voor extra sappig en mals visvlees.
Lekker met: patatjes, puree of frietjes.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: goudbrasem, zoutkorst (zeezout grof wit, eiwit, water, oregano, rozemarijn, tarwebloem)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
gluten (tarwe)
vis
eieren
Traditionele oven: 20 min. op 180°C.
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: goudbrasem, zoutkorst (zeezout grof wit, eiwit, water, oregano, rozemarijn, tarwebloem)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Traditionele oven: 20 min. op 180°C.
Bewaren bij:4°C