Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dicentrarchus labrax
500g vis in een korst van 500g natuurlijk grof zeezout.
Licht zilte, zeer verfijnde smaaktoets.
Makkelijk te bereiden in de oven,
geen vetstoffen nodig.
Zorgt voor extra sappig en mals visvlees.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle dagen | |||
CRU Gent | Alle dagen | |||
CRU Groenplaats | Alle dagen | |||
CRU Overijse | Alle dagen |
Ingrediënten: zeebaars kweek, zoutkorst (zeezout grof wit, eiwit, water, oregano, rozemarijn, tarwebloem)
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
gluten (tarwe)
vis
eieren
Traditionele oven: 30 min. op 180°.
Bewaren bij:4°C
Ingrediënten: zeebaars kweek, zoutkorst (zeezout grof wit, eiwit, water, oregano, rozemarijn, tarwebloem)
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Traditionele oven: 30 min. op 180°.
Bewaren bij:4°C