Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
Pasen |
|
|
Lange pastavorm van harde tarwe.
Uit de Italiaanse graanschuur, ‘Tavoliere’.
Gemaakt van graansoorten van eigen teelt.
De pasta van Paolo Petrilli gaat door bronzen malles en wordt traag gedroogd.
Lekker met palourdes,vongole en onze huisgemaakte bolgnaisesaus.
Ideaal voor zuiderse pasta gerechten.
Markt | Van | Tot | Afhaling | Levering mogelijk (enkel op zaterdag) |
CRU Dilbeek | Alle weekdagen | |||
CRU Gent | Alle weekdagen | |||
CRU Groenplaats | Alle weekdagen | |||
CRU Overijse | Alle weekdagen |
Ingrediënten: durum tarwe, water
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
gluten (tarwe)
Koken in voldoende water met voldoende zout.
Bewaren bij:Kamer°C
Ingrediënten: durum tarwe, water
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Koken in voldoende water met voldoende zout.
Bewaren bij:Kamer°C