Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Gemaakt van autochtone graansoorten van eigen teelt.
Afkomstig uit de hiel van Italië, Puglia.
De pasta van Paolo Petrilli gaat door bronzen malles en wordt traag gedroogd.
Gemaakt van graansoorten van eigen teelt.
De pasta van Paolo Petrilli gaat door bronzen malles en wordt traag gedroogd.
Ideaal met onze bolognaisesaus.
Lekker met palourdes.
Ingrediënten: durum tarwe, water
Per 100gr/ml
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
gluten (tarwe)
Koken in voldoende water met voldoende zout.
Bewaren bij:Kamer°C
Ingrediënten: durum tarwe, water
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene is 8400 kJ / 2000 kcal.
Koken in voldoende water met voldoende zout.
Bewaren bij:Kamer°C